‹ inapoi

Top 10 carti de citit cu batista in mana

Iti place sa citesti inainte sa adormi? Si noua! Si preferam povestile delicate care sa ne aduca vise frumoase. Am facut pentru tine o selectie de 10 carti cu scriitura sensibila. Citeste-le si sigur o sa te indragostesti de cel putin una.
 • 1.Boris Vian – Spuma zilelor
  Evadeaza din oras si pierde-te in filele unei iubiri suprarealiste. Chloe si Colin traiesc o iubire ca-n povesti. Din pacate, povestea lor nu va avea un final fericit. Chloe sufera de o boala ciudata cauzata de un nufar care ii creste in plaman.
 • 3. I.S. Turgheniev – Prima iubire
  Iata o nuvela care nu ar trebui sa se sfarseasca niciodata. Citeste putin din nostalgia condeiului rusesc. Capricioasa Zinaida te va seduce si pe tine.
 • 5. Cecelia Ahern – P.S. I love you
  Pentru ca dragostea nu moare niciodata.Nici macar cand persoana iubita nu mai se mai afla langa Holly. Holly isi iubeste sotul atat de mult incat s-a indragostit si de fantoma acestuia. Ii este imposibil sa nu se lase bantuita de o asemenea iubire.
 • 7. Nick Hornby – High Fidelity
  Pentru ca probabil ai trait deja cea mai frumoasa iubire. Rob Fleming prezinta o perspectiva unica asupra unui barbat care se afla in pragul crizei de varsta mijlocie. Dupa ce-si rascoleste trecutul isi da seama ca cea mai mare iubire nu e pe cale sa apara. Cea mai mare iubire a trait-o deja cu Laura.
 • 9. Jane Austen – Mandrie si prejudecata
  In aceste pagini Elizabeth si Darcy, mandria si prejudecata, isi dau seama ca de la ura la iubire este doar un pas. Doua firi rupte una din cealalta, asezate in clase sociale total diferite. Elizabeth si Darcy trebuie sa invete sa-si invinga orgoliile si sa traiasca povestea de iubire ce ii asteapta.
 • 10. Lev Tolstoi – Anna Karenina
  In aceste pagini Elizabeth si Darcy, mandria si prejudecata, isi dau seama ca de la ura la iubire este doar un pas. Doua firi rupte una din cealalta, asezate in clase sociale total diferite. Elizabeth si Darcy trebuie sa invete sa-si invinga orgoliile si sa traiasca povestea de iubire ce ii asteapta.
 • 2. Carlos Ruiz Safon – Umbra vantului
  Pregateste-te pentru o plimbare prin Barcelona cincizecista de mana cu intriga, enigma, romanta si un vis frumos din copilarie. O carte despre carti. O poveste densa intinsa pe mai multe planuri care se intrepatrund.
 • 4. Frederic Beigbeder - Dragostea dureaza trei ani
  Aici vei afla despre frumoasa tristete cu care se sfarseste fiecare poveste de iubire. Frederic Beigbeder la prima citire pare un insensibil, dar nu uitati proverbul “cainele care latra nu musca”.
 • 6. Haruki Murakami – Norwegian Wood
  O poveste dureros de romantica a unui student pe cale sa devina barbat. Norwegian Wood te duce intr-un loc indepartat unde acest tanar traieste o prima, o disperata si o eroica iubire.
 • 8. Mihail Drumes – Invitatie la vals
  Povestea de dragoste dintre cei doi studenti, Tudor si Micaela, este mai mult decat complexa. Tudor isi exprima dragostea pe care o poarta vecinei prin scrisori, dar Micaela nu cedeaza atat de usor. Intr-un final studentii se vor casatori.Vor ramane fericiti pana la adancul batranetii? Sau?
Chiar daca ai mai citit cartile de mai sus, noi iti recomandam sa le recitesti. La fiecare lectura vei descoperi detalii noi si vei vedea povestea cu alti ochi. Mai frumoasa.Mai bogata.Mai sensibila.

‹ inapoi