‹ inapoi

Tu unde evadezi in oras?

Ahhh …dolce far niente.Dar unde? Ei bine, daca ai pofta sa lenevesti in fata unei bauturi, uite cateva locuri unde poti sa te rasfeti cu licori delicate si unde poti sa-ti incarci bateriile cu energie pozitiva.
 • Insomnia Café
  o cafenea din Cluj foarte indragita. Atmosfera este calda, fara pretentii, ca acasa la un prieten. Sigur iti vei gasi linistea si te vei relaxa. “Ioi, noa” sunt doar cateva interjectii cu care te vei molipsi dupa vizita la Insomnia. (Website, Str. Universitatii, nr. 2, Cluj-Napoca. Telefon: 0742072955)
 • Café KF
  in caz ca ajungi in vestul salbatic, mai exact in Arad, trebuie sa faci o vizita celei mai populare cafenele din oras, KF. Daca doresti o atmosfera lejera si multa arta urbana acesta este locul potrivit, doar pana la ora 19:00. Pentru ca dupa ora 19:00 KF-ul e invadat de chef si party mood. (Website, strada Avram Iancu, nr. 11,Arad.Telefon: +4o730035824)
 • Cafeneaua Acaju
  Daca o sa mergi intr-o excursie prin Iasi, sa te opresti putin la Cafeneaua Acaju. Aici gasesti deserturi delicioase la preturi prietenoase. Poate cu putin noroc prinzi si o seara cu muzica live. ( strada Sf Sava, Nr. 15, Iasi, Website)
 • Cafe Godot
  Pentru ca probabil ai trait deja cea mai frumoasa iubire. Rob Fleming prezinta o perspectiva unica asupra unui barbat care se afla in pragul crizei de varsta mijlocie. Dupa ce-si rascoleste trecutul isi da seama ca cea mai mare iubire nu e pe cale sa apara. Cea mai mare iubire a trait-o deja cu Laura.
 • Ramayana
  Te atrage intr-o vraja prin combinarea mitologiei hinduse cu confortul pe care il intalnim in tarile arabe. Lumina rosiatica te desprinde de viata urbana si te invita sa pasesti intr-un spatiu de meditatie, unde fumul de narghilea si aroma de ceai iti invaluie papilele gustative. (Strada Baldovin Parcalabul Nr. 11, Sector 1, 010844 Bucuresti.Telefon: 0788.595.595)
 • La Belle Vie
  Chiar daca este o cafenea-biblioteca, candelabrele albe si tapetul copilaresc feminin creeaza o atmosfera de petrecere in pijama. Ceea ce o transforma in locul ideal in care sa te intalnesti cu fetele.(Str. Andrei Muresanu nr. 27, Bucuresti. Telefon: 0723.907.091)
 • Scart Loc Lejer
  Bine ai venit in Timisoara! Hai sa ne vedem in Scart!Dupa cum ii spune numele, acest loc debordeaza cu procrastinare. O data ce gusti din dulcele pelin al Scart nu o sa vrei sa mai iesi in lumea reala.Mai stai la o limondata si intinde-te in hamacul din curte.(strada Arh. Laszlo Szekely, Nr. 1, Timişoara. Telefon: 0751.892.340; 0724.592.379; 0745.777.035)
 • Camera din Fata
  Exemplul perfect de loc in care pasiunea pentru cafea o intalneste pe cea pentru ceai. Intima si dichisita cu obiecte care par ca iti spun o poveste, Camera din Fata e locul unde vii ca sa apreciezi o cafea de calitate. Daca nu ne credeti, intrebati cine este furnizorul de cafea al Casei Regale. (Mendeleev nr. 22, Sector 1 Bucuresti. Telefon:0213111512)
Daca recomandarile noastre nu sunt aproape de tine, o alternativa ar fi o plimbare sau un picnic in parc.

‹ inapoi